BE in flow en Codelines willen met start-up mensen financieel in beweging krijgen

Het Coronavirus heeft op dit moment een enorme impact op onze samenleving en de economie. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt zowel privé als zakelijk. Onze missie is om financiële rust en ruimte te creëren in goede en minder goede tijden. 

Met de introductie van een nieuwe start-up brengen BE in flow en Codelines het halen van je financiële doelen dichterbij. Oprichter en CEO Astrid Bruinsma-Eggink: het is mijn missie om mensen financiële rust & ruimte te geven. Daarbij gaat het niet alleen om het geven van informatie en veel inzichten. Hierdoor kan de berg voor sommige mensen te hoog worden om echt iets te gaan doen. Het is onze visie dat de eerste stap is dat je je financiële doelen kent. We willen gaan ontdekken hoe we mensen kunnen helpen om deze korte en lange termijn doelen te bereiken door nauw aan te sluiten bij wie ze zijn.

Astrid: “Enorm blij en trots ben ik dat ik mag melden dat Niels Dommerholt zich als CTO heeft verbonden aan deze start-up.” Met Niels van Codelines trekken we een hele ervaren CTO aan. Hij zal de leiding nemen over de software-ontwikkeling. Hierbij komt zijn ervaring van complexe partnerintegraties, paymentintegraties en zijn twee jaar ervaring bij een start-up goed van pas. Bovenal is hij energiek en communicatief sterk. Daardoor heb ik er alle vertrouwen in dat we daarmee ook de beste developers aan ons team kunnen verbinden.

Niels, CTO, over de samenwerking: “Wat ik mooi vind aan de ideeën van Astrid is dat ze erop zijn gericht om mensen te helpen.” Wij streven ernaar dat mensen hun financiën regelen met een twinkeling in hun ogen. We geloven dat we mensen financieel gezond(er) kunnen laten worden door hun gedrag te automatiseren. Hoe we mensen daadwerkelijk kunnen activeren willen we gaan ontdekken met behulp van een proof of concept waaraan we nu heel hard werken.

footer anchor